Selecteer een pagina

Bedrijven

Speciaal voor vakmensen

Om ons prachtige product  te promoten zijn we heel blij met alle vakmensen, bloemisten, groothandels, marktkraamhouders, artistieke vormgevers, inrichters van stands, conferentiezalen, hotels en shows.

De XL Tulip is een gewilde exclusieve tulp die zich uitermate goed leent voor het verwerken in een prachtig eindproduct, juist omdat de XL Tulips langer houdbaar zijn dan reguliere tulpen.

Heb je een opdracht gekregen om je bloemsierkunst vorm te geven schroom dan niet om via dit contactformulier te informeren naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee over creëren van sfeer en de exclusieve uitstraling. 

Wil je een actie organiseren of inplannen (wekelijkse leveringen) dan zijn daar overlegmogelijkheden voor mogelijk. Gebruik het contact formulier en we kijken ernaar.

Blijf via www.xltulips.com van de acties zoals Valentijn, Vrouwendag en Pasen.

Foto: Lukáš Moravsky

Bloemist: Róbert Bartolen

Onze producten zijn ook te vinden via:

Floriday

Klok voorverkoop

Reguliere veilingen van Flora Holland

Zakelijke klanten

Voor de zakelijke klanten bieden we de mogelijkheid rechtstreeks bij de kweker bestellingen te doen. Bij het assortiment is een overzicht van de verschillende soorten te zien. De prijs is afhankelijk van de dagprijs van de handel. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Particuliere of zakelijke interesse?*